sobota, 31. oktober 2015

Tudi Jon bi se rad smejal

Naslov rahlo zavaja. Jon se seveda že smeje in to prav prisrčno. Si pa predstavljam, da bi se še bolj smejal, če bi lahko tekel ali vsaj hodil tako kot drugi njegovi šestletni vrstniki. Zaradi zapletov po prezgodnjem porodu ima Jon precej težav, ki jih s prizadevnimi starši in neštetimi terapijami poskušajo ublažiti. A v resnici bi mu najbolj pomagala draga operacija v ZDA, za katero je primeren kandidat in je nanjo že naročen, če bo sreča mila, jo bodo opravili v začetku naslednjega leta. 

Njegovo zgodbo so pred kratkim predstavili tudi v Delu, sama pa sem za njegovo željo prek znancev na FB izvedela le nekaj dni pred našim tekaškim vikendom in se odločila, da mu bomo po svojih močeh pomagali. Ker je doma blizu nas. Ker je po starosti ravno nekje med E in V.  Ker ne želim teči samo za lasten ego in veselje (zato sem recimo že pred časom začela podarjati svoje tekaške korake, zdaj z LM se jih je nabralo že več kot 200.000). Ker sem hvaležna, da smo pretekli vikend z otroki lahko tekli in se veselili. Ker privoščim vsakomur, da bi se lahko tako smejal, da bi lahko tekel.

Vem, veliko je ljudi, ki trenutno rabijo našijo pomoč. A če lahko, pomagajte tudi Jonu.

Z namenom transparentnosti so pri Zvezi prijateljev mladine  odprli namenski transakcijski račun, kamor lahko nakažete vaše prispevke za Jona. Vsa sredstva bodo namenjena izključno za operaciji in terapije ter stroške, povezane z njimi.

PODATKI ZA NAKAZILO
ZPM LJUBLJANA Moste-Polje
PROLETARSKA 1
1000 LJUBLJANA
IBAN: SI 56 3300 0000 1303 865
SKLIC: 00 487
BIC: HAABSI2X

Ni komentarjev:

Objavite komentar